Foreninger

Salon Schmuus

 

Schmuus'n og jødisk kultur med foredrag og musik i selskab med en god kop kaffe (sædvanligvis) på Café Blå Time på Store Kongensgade 36, den sidste søndag i hver måned. Vi schmuuser fra kl. 16 og der er foredrag kl. 17.

Følg os og arrangementerne her på siden eller på www.schmuus.dk og på Facebook.

Kontakt [email protected]

 

  -----------------------

TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN, LEONARD COHEN - sANGEREN OVER ALLE SANGERE FYLDER 80

Hvor: Søndag d. 25. januar kl. 17 på Café Blå Time, Store Kongensgade 36.

Sangeren og sangskriveren, Leonard Cohen, har gennem sin karriere, der nu spænder over seks årtier, afsøgt mange temaer og motiver i sine sange. Lars Knudsen, der er forfatter til bogen Master Songs - en bog om Leonard Cohens sange", præsenterer jødiske aspekter i Cohens værker.

Efter foredraget byder Salon Schmuus på et glas vin, og vi fortsætter Schmuus med Booze.

  -----------------------

HØJESTERET - OG JØDERNE

Hvor: Søndag d. 8. marts kl. 15 i Prins Jørgens Gård 13 - indgangen er oppe ad den store trappe. HUSK at komme til tiden, da dørene lukker præcis kl. 15.00.

Vigtig info: Max. 40 deltagere, derfor er tilmelding nødvendig og fungerer efter først-til-mølle-princippet.

Tilmelding til: [email protected]

Vi besøger Højesteret, hvor vi vil blive vist rundt af Susanne Lehrer og Finn Schwarz. Under rundvisningerne hører vi om, hvad Højesteret laver, og hvordan Højesterets arbejde har ændret sig de senere år. Finn Schwarz og Susanne Lehrer vil også fortælle historier om jødiske højesteretssagførere og spændende højesteretssager, bl.a. om Højesterets rolle i forbindelse med retsopgøret efter 2. Verdenskrig.

Susanne Lehrer er dommerfuldmægtig hos Højesteret og Finn Schwarz er partner, advokat og tidligere dommerfuldmægtig hos Højesteret.