Kultur

Flyer - Fredsmøde på Christianborg Slotsplads
Dansk Zionistforbund og organisationen Frit Iran inviterer til demonstration for fred i Mellemøsten på fredag den 25. juli. Demonstrationens tema er ud over fred i Mellemøsten også ønsket om at udrydde had, hævngerrighed og ekstremisme overalt. 'Freden kommer, når parterne anerkender hinandens ret til at leve et liv i fred i eget land,' siger Jonathan Sousa, der er næstformand i Dansk Zionistforbund. Demonstrationen finder sted på Christiansborg Slotsplads og begynder klokken 18.00. Det forventes at demonstrationen slutter klokken 19.30.
Skib
I anledning af 45 års dagen for de polske jøders ankomst til Danmark inviterer Coordination Committee til gallafest lørdag den 08. november 2014 kl 19.00 Scandic Copenhagen, Vester Søgade 6, 1601 Kbh. V. Der bydes på velkomstdrink, middag, dessert, underholdning og live dansemusik. Priser:650 kr. for CC medlemmer650 kr for medlemmer af forbundet850 kr. for ikke medlemmer350 kr. for vores børn
Hvornår: Søndag d. 24. august kl. 10-12 Hvor: Vi mødes på Bagsværdvej  194 ved Aldershvile Planteskole og går en  ca. 6  kilometer smuk rute rundt om Bagsværd Sø. I år vil der også være mulighed for at gå en kortere rute. Hvis man ved sin tilmelding træffer en aftale om det, kan vi sørge for afhentning ved Bagsværd Station. Hvem: Alle medlemmer af WIZO og KKL, ikke-medlemmer, deres ægtefæller, børn og venner er velkomne til at melde sig til.
I anledning af tu b'av - den jødiske kærlighedsfest - inviterer DJS til kultur og debat om kærligheden d. 17. august kl. 17.00 i Det Jødiske Hus. Der vil være forslellige foredragsholdere - Lene Andersen, Henri Goldstein, Karen Henriksen og flere.Musik, mad hygge og underholdning. * Chevruta-session med musik og underholdning med Jair og Tali Melchior. Drikkevarer vil blive serveret, og man kan købe sandwich under arrangementet.
Det er mig en stor glæde at kunne annoncere mit kursus om Jødiske billeder, der vil finde sted i nogle fantastiske rammer: biblioteket i tilknytning til synagogen i København. Kurset vil bl.a. omfatte:
Fredag den 27. juni 2014 holder Carolineskolen en afskedsreception for Ulla Tirsted. Efter 41 år har hun valgt at gå på pension. Receptionen er fra kl. 13.00 -16.00 i den store gymnastiksal. Der vil være en let anretning samt lidt koldt at drikke. Det vil glæde os at se gamle elever og kollegaer.

Sider