Search
Close this search box.

[vc_row 0=””][vc_column width=”2/3″][vc_column_text 0=””]Det Jødiske Samfund er meget overrasket og dybt forundret over valgbarhedsnævnets beslutning om at ekskludere Finn Rudaizky fra Københavns Borgerrepræsentation samt Danske Regioner.
Overraskelsen skal ses i lyset af, at der ikke tidligere har været  præcedens for at ekskludere medlemmer af Borgerrepræsentationen i tilsvarende sager.
Det Jødiske Samfund hæfter sig ved, at sagen der vedrørte videregivelse af fortrolighedsstemplede dokumenter til pressen om terrorangrebet i 2015, ikke handler om forsøg på personlig økonomisk vinding.
Det Jødiske Damfunds formand Dan Rosenberg Asmussen udtaler:  ” Finn Rudaizky har fået og modtaget sin straf for at videregive fortrolighedsstemplede dokumenter. Her burde dagen være endt. Jeg har svært ved at forstå forskelsbehandlingen ved den efterfølgende vurdering af Rudaizkys valgbarhed”.

Med denne udtalelse ønsker Det Jødiske Samfund ikke at forholde sig til den allerede afsluttede sag, hvor Finn Rudaizky allerede har modtaget dom, men derimod påpege at identiske sager omkring valgbarhed åbenbart afgøres på forskellig måde.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner 0=””][vc_column_inner 0=””][vc_single_image image=”5034″ img_size=”medium” style=”vc_box_rounded”][vc_column_text 0=””][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator 0=””][/vc_column][/vc_row]