Nyheder

Lars Løkke med Journalister på Carolineskolen
Forhenværende statsminister Lars Løkke Rasmussen, oppositionens leder i Folketinget,  ankom torsdag eftermiddag til Carolineskolen for at blive orienteret af skoleleder Jan Hansen og forældre til børn på skolen om de initiativer, myndighederne har sat i værk for at sikre skolens elever og medarbejdere - og børn og medarbejdere i børnehave og vuggestue. 
Illustration til Delegeretforsamlingsmøde
Den nyvalgte delegeretforsamling trådte sammen til sit første møde i den kommende fireårs samling torsdag aften i Det Jødiske Hus. Allerførst - og udenfor dagsordenen, bad formanden for Det Jødiske Samfund Dan Rosenberg Asmussen alle rejse sig og iagtage et minuts stilhed til minde om Dan Uzan.
chanukah stagen med alle lysene tændt
Alle bænke var besat og mange gæster måtte nøjes med ståpladser på gangene mellem bænkerækkerne, da Det Jødiske Samfund / Mosaisk Troessamfund i går, tirsdag den 24. februar, klokken 19 i Københavns Synagoge mindedes Dan Uzan og Finn Nørgaard.
Dan Rosenberg Asmussen ved mikrofonen i synagogen
Det er nu lidt over en uge siden Dan Uzan og Finn Nørgaard brutalt blev myrdet. Nogen oplever måske, at hverdagen langsomt er ved at vende tilbage. For Dans familie og for det jødiske samfund, bliver hverdagen aldrig den samme. Vi ønsker heller ikke at vende tilbage til hverdagen, hvis det betyder, at tingenes tilstand er uændrede.  Sidste weekends uhyggelige terrordrab må og skal føre til forandringer. Må og skal føre til forbedringer.
Konvolut med kuglepen
Forældre til børn på den jødiske skole Carolineskolen har afleveret et brev til statsminister Helle Thorning-Schmidt. I brevet, der er underskrevet af 150 forældre, giver de udtryk for deres frygt for børnenes sikkerhed, når politiet ikke længere er tilstede ved skolen.
Mindehøjtideligheden afholdes i Københavns Synagoge i aften klokken 19.00 præcis. Krystalgade vil være spærret, og ind- og adgang til synagogen vil kun være mulig fra hjørnet af Fiolstræde og Krystalgade. Gæster til mindehøjtideligheden med tilknytning til jødisk liv vil kunne få adgang til synagogen fra klokken 17.30. Fra klokken 18.15 vil der være offentlig adgang til synagogen. Bemærk venligst, at stadepladserne er inddraget, og at de derfor ikke er reserveret ejerne.

Sider