Nyheder

Dan Rosenberg Asmussen taler i Synagogen
Trods sommerferier, fodbold og Roskilde Festival samlede mindehøjtideligheden for de tre myrdede israelske drenge nogle hundrede mennesker torsdag aften i synagogen.
Eyal Gilad Naftali
  Eyal Gilad
Synagogen i Krystalgade set indefra med stearinlys
De tragiske mord i Israel har berørt hele verden. MT har sendt kondolence til Israels ambassade. Mange har ønsket at udtrykke fællesskab med Israels befolkning. DJS har derfor besluttet, at vi i morgen aften torsdag d. 3. juli 2014 i forlængelse af gudstjenesterne, vil arrangere en kort mindehøjtidelighed. Minchah og Maariv starter kl. 20.00 og mindehøjtideligheden vil begynde ca. 20.15. Kom og vis solidaritet med Israel og drengenes familier.
Ledelsen af Det Jødiske Samfund kondolerer familierne til de tre myrdede teenagere Tirsdag sendte ledelsen af Det Jødiske Samfund i Danmark sit kondolencebrev til Israels Ambassadør i Danmark. Her skriver Dan Rosenberg Asmussen, formand for Repræsentanterne, at man har modtaget budskabet om fundet af de tre teenageres afsjælede legemer med chok og dyb sorg.
Leopold Edelsten fylder 80 år den 18. juli 2014 og vil blive fejret i Synagogen lørdag den 19. juli. Leopold har arrangeret kiddush efter gudstjenesten i 19 år. I alle årene har Leopold fremstillet og præsenteret lækkerierne med stort engagement, stor kreativitet og altid med særdeles velsmagende resultat. Nogle af Leopolds stærke sider er hans præcision, som betyder at alle aftalte lækkerier er på plads inden shabbat og er dermed parat til at blive serveret lørdag efter gudstjenesten.
Claims logo
Hævet indkomstgrænse og åbne ghettoer Claims Conferences nylige forhandlinger med den tyske regering har resulteret i to væsentlige ændringer af Article 2 Fund, som udbetaler månedlige pensioner til berettigede Holocaust-overlevende:

Sider