Alle aktiviteter i Det Jødiske Samfund er aflyst indtil videre

Alle aktiviteter i Det Jødiske Samfund er aflyst indtil videre

Danmark er i øjeblikket i en situation, hvor man gør alt, hvad man kan, for at forebygge smittespredning af coronavirus. Det Jødiske Samfund ser med største alvor på situationen og følger regeringens anvisninger. Det betyder., at samtlige arrangementer i Det Jødiske Samfund er aflyst indtil videre frem til den 30. april.

Der er heller ikke gudstjeneste lørdag formiddag i synagogen. Aflysningen gælder også arrangementer i Det Jødiske Hus i Krystalgade arrangeret af andre foreninger.

Telefonerne i sekretariatet er åbne, og alle opkald bliver automatisk viderestillet. Medarbejderne besvarer mail som hidtil.

“Vi ved ikke, hvornår vores gudstjeneste og øvrige arrangementer kan blive genoptaget, men vi kommer selvfølgelig til at følge de generelle anvisninger og forholdsregler, der er anvist af myndighederne,” siger formanden for Det Jødiske Samfund, Henri Goldstein.

Det Jødiske Samfund håber, at vi alle finder meningsfulde måder at fortsætte vores jødiske liv, traditioner og forpligtelser i den kommende tid. 

Vi opfordrer alle til at holde sig orienteret om gennem myndighedernes officielle hjemmeside www.coronasmitte.dk