Forpagter til køkkenet i Det Jødiske Samfund

Forpagter til køkkenet i Det Jødiske Samfund

Det Jødiske Samfund søger en forpagter til køkkenet beliggende i Det Jødiske Hus i Krystalgade.

Efter mange års godt samarbejde har vores nuværende forpagter valgt at gå på pension. Det Jødiske Samfund søger derfor en ny samarbejdspartner til at forpagte det fuldt ekviperede køkken i Det Jødiske Hus i Krystalgade i indre København.

Vi søger en forpagter:

 • der aktivt vil indgå i samarbejde med Det Jødisk Samfund, og som ser sig selv som partner i udviklingen og deltagelsen i jødisk liv og jødiske arrangementer;
 • der ser muligheder og som har ideer til at udvikle dansk-jødisk madkultur;
 • der har lyst til at være en central del af dagligdagen i Det Jødiske Hus.

Muligheder:

 • Forpagteren vil være hovedansvarlig for levering af mad til alle de aktiviteter, der foregår i Det Jødiske Hus, hvilket inkluderer fester næsten hver weekend, samt de daglige arrangementer;
 • Forpagteren har mulighed for, og tilskyndes til, at afholde restaurant og cafe-arrangementer i Det Jødiske Hus;
 • Forpagteren får rådighed over et kosher køkken (kød) til andre formål, herunder kosher catering til private, til turister bl.a. cruise-skibe og andre ad hoc formål;
 • Forpagteren får mulighed for at servere og tilbyde mad til den årlige Jødisk Kulturfestival sammen med andre kokke.

Forudsætninger:

 • Ansvarlig for drift af køkkenet i Det Jødiske Hus. Forpagteren vil være ansvarlig for driften af køkkenet, herunder at køkkenet overholder alle regler i henhold til Fødevarestyrelsen,
 • Kosherkøkken. De for Det Jødiske Samfunds gældende kosher regler skal overholdes (kødkøkken).
 • Egen virksomhed. Vi forventer, at forpagteren driver sin egen virksomhed og holder eget regnskab. Det er forpagterens virksomhed, der er ansvarlig for køb af råvarer, betaling af regninger, betaling af skat mv.
 • Erfaring. Dokumenteret erfaring fra restaurant, hotel eller kantine.
 • Koordinering af andre tilknyttede kokke. Det vil i nogen udstrækning være muligt for medlemmerne at benytte andre kokke end forpagteren selv.
 • PET-godkendelse. Aftale mellem den nye forpagter og Det Jødiske Samfund forudsætter sikkerhedsgodkendelse hos PET

Om Det Jødiske Hus
Huset er fyldt af daglige medlemsaktiviteter og rummer både den daglige administration og et kontorfællesskab for en række organisationer, drevet af frivillige ildsjæle.

Ansøgning
Lyder det som noget for dig, så skynd dig at skrive til os – vi glæder os til at høre fra dig.  Vi læser ansøgninger og holder samtaler løbende. Hvis du har spørgsmål til opslaget er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Tina Schwarz på ts@mosaiske.dk eller på telefon 2588 4864.

Om Det Jødiske Samfund
Det Jødiske Samfund i Danmark er rammen om et bredt fællesskab for danske jøder. Vi har plads til mange holdninger og måder at leve på. Vi har omkring 1800 medlemmer, som via kontingent støtter vores aktiviteter og initiativer for børn, unge, familier og ældre. Det er et anerkendt trossamfund og den ældste og største af de tre jødiske menigheder i Danmark. Organisationen er demokratisk opbygget med en medlemsvalgt ledelse. Sekretariatet ligger i vores forsamlingshus der er fuldt af daglige kulturelle og religiøse arrangementer, undervisning, fester og møder for vores medlemmer og medlemsforeninger. Læs mere på www.mosaiske.dk.