Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]20. maj 2015

Oplev SIMON, PIA og INA-MIRIAM ROSENBAUM søndag, d. 7. juni 2015 kl. 17.45.

“Det er sjældent, at man kan opleve entertaineren Simon Rosenbaum på scenen sammen med sine to skuespillerdøtre Pia og Ina-Miriam. Men nu er muligheden der i deres samarbejde om forestillingen “En musikalsk familiekrønike”

Forestillingen tager sit udgangspunkt i familiens rødder i en lille polsk/jødisk landsby, hvor Simons forældre i 1912 forlod deres utrygge tilværelse for via Danmark at begive sig til USA,men aldrig nåede længere end til København.

Her skabte de den tryghed, de selv havde savnet, for deres seks børn, hvoraf Simon var den yngste.

Familiekrøniken er samtidig en musikalsk rejse gennem den musik, der har præget de kunstneriske valg hos både far og døtre.
Forestillingen bliver fortalt, sunget, “humoriseret” og beskrevet af de tre scenekunstnere, så den fremstår som et lille, særligt og til tider dramatisk kapitel i dansk nutidshistorie iblandet historier om dansk revy og kabaret gennem tiderne.
Denne familiekrønike er ikke blot en enkelt families historie, men i lige så høj grad en fortælling om folk, der rives op med rødder og etablerer sig i nye og andre sammenhænge og fædrelande uden nogensinde at glemme udgangspunktet.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”1872″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_rounded”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator][/vc_column][/vc_row]