Search
Close this search box.

Vuggestuen og børnehaven i Carolineskolen er en privat jødisk institution. Vi blev oprettet i 1953 som en selvejende institution, men blev en privat institution i 2017, da vi blev lagt sammen med Carolineskolen.

Institutionen er normeret til 24 vuggestuebørn og 46 børnehavebørn, og har til huse på samme matrikel som den jødiske skole, Carolineskolen på Østerbro i København.

 

Vuggestuen

Vuggestuen er normeret til 24 børn i alderen fra ca. 10 mdr. til 3 år og fungerer som en aldersintegreret afdeling fordelt på 2 stuer. De daglige aktiviteter omfatter bl.a. samling, højtlæsning, sang og fri leg. Hver uge er der rytmik eller anden form for grovmotoriske udfoldelse, aldersopdelte aktiviteter, ture i området og shabbat.

 

Børnehaven

Børnehaven er normeret til 46 børn i alderen 3-6 år og børnene er fordelt på 2 aldersintegrerede stuer og en skolegruppe. I børnehaven har vi en fast månedsplan, hvor aktiviteter som musikalsk legestue, grovmotorisk udfoldelse i gymnastiksalen, ture i området eller til museer og mange andre spændende ting indgår. Vi holder havdalah hver mandag og shabbat hver fredag.

Institutionen har en madordning for alle børn, som vægter økologi højt.

Kultur og traditioner er med til at skabe en særlig varm atmosfære i Børnehaven og Vuggestuen i Carolineskolen. De grundlæggende værdier er tryghed, kærlighed og plads til forskellighed.

Vuggestuen og Børnehaven i Carolineskolen modtager kommunale tilskud og vi stiller derfor ikke krav til hvilken religion man tilhører eller har et krav om medlemskab af DJS.

Kontakt Carolineskolens vuggestue og børnehave: Strandvejen 93, 2100 København Ø Tlf.  39 20 25 03 email: bh@bhcaroline.dk