Search
Close this search box.

En følelse af at høre til:

Bliv medlem af Det Jødiske Samfund   

Det Jødiske Samfund i Danmark rummer jøder med mange forskellige holdninger og måder at leve på. Det jødiske samfund er således rammen om et bredt kulturelt fællesskab for både religiøse og ikke-religiøse (sekulære) jøder.

Vores styrke er vores forskelligheder, som vi kan bruge til at inspirere og støtte hinanden.
 
 
Styrk din identitet i fællesskab med andre 
Følelsen af identitet er personlig, men vi udvikler identiteten i et levende fællesskab baseret på jødiske værdier, religion og kultur.
 

Bidrag til et jødisk liv i Danmark 
Dit bidrag til Det Jødiske Samfund medvirker til, at der er et jødisk liv – også i fremtiden – med synagoge, skole, kulturelle aktiviteter, nyhedsbreve, medlemsblad og politisk interessevaretagelse. 

Hvem kan blive medlem? 

Du kan blive medlem af Det Jødiske Samfund i Danmark, hvis du er født af en jødisk mor eller du er ortodokst konverteret.

Sådan bliver du medlem

Udskriv og udfyld “Formular til indmeldelse”. Husk at underskrive formularen og send den ind til mt@mosaiske.dk.

Overrabbiner Jair Melchior skal godkende din indmeldelse.

Hvis dine forældre ikke er, eller tidligere har været medlemmer af DJS, kan det blive nødvendigt at se dokumentation på dit jødiske ophav. I så fald vil vi kontakte dig.

Har du børn, så husk at skrive deres oplysninger.

Har du tidligere været medlem, skal du udfylde blanketten “Formular til genindmeldelse”.

Formular til indmeldelse

Formular til genindmeldelse

Membership Application Form – English 

Hvad koster medlemskabet? 

Skattestyrelsen besluttede i 2023, at medlemsbetaling til trossamfund som Det Jødiske Samfund skal sammensættes på en anden måde end hidtil for fortsat at opnå skattefradrag.

For at leve op til de ændrede regler har Det Jødiske Samfund indført et årligt medlemskontingent, som for året 2023-2024 udgør 200 kroner. Dette beløb er ikke fradragsberettiget.

Ved siden af medlemskontingentet opfordrer vi til at man betaler et medlemsbidrag. Medlemsbidraget er fradragsberettiget.

Her kan du se de foreslåede bidrag for 2024.

Medlemmernes fradragsberettigede bidrag udgør det økonomiske grundlag for, at Det Jødiske Samfund kan eksistere med synagoge, bar/bat mitzvah, medlemshus med aktiviteter for børn, unge og ældre, undervisning, støtte til Carolineskolen, politisk interesse-varetagelse, begravelsesplads, Jødisk Orientering og meget mere.

Hvis du har spørgsmål om indmeldelse, betaling og medlemskab er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på 3312 8868:

Mandag: 9-12
Tirsdag: 10-12
Onsdag: 9-12
Torsdag: 13-16
Fredag lukket.
Dagen før jødiske helligdage lukker kontoret kl. 14.00