Search
Close this search box.


Den 22. januar 2019 afgik vores ven, André Rothschild, ved døden i en alt for ung alder. For at hædre og mindes vores ven har vi oprettet et årligt legat i Andrés navn og ånd. Legatet tildeles unge visionære ildsjæle inden for kunst, kultur og kreative initiativer. Vi kårer dette års vindere af mindelegatet søndag d. 11. april kl. 15-15.30 (André havde fødselsdag d. 10. april, men i år falder det sammen med shabbat). Ud over overdragelsen af legatet og en samtale med vinderne vil der være et par korte indslag, der minder og hylder André.
Grundet den nuværende situation vil arrangementet foregå virtuelt. Det kan overværes på dette link. Vi sørger for at optage arrangementet, så man også kan se og gense det efterfølgende. Vi håber, at så mange som muligt vil deltage i fejringen – af både vinderne og af André!

Du kan støtte André Rothschilds mindefond ved at yde bidrag til MobilePay 967950. Mere information om legatet kan findes på https://mosaiske.dk/andres-mindelegat/. Ved spørgsmål kontakt venligst arfonden@gmail.com.

På gensyn,
Komiteen for André Rothschilds mindelegat