Search
Close this search box.

Peter Samrén har været formand for den velgørende forening Keren Hayesod – Den Danske Israelindsamling siden 2018. Keren Hayesod arbejder med at støtte konkrete projekter i Israel og er en del af hovedorganisationen Jewish Agency i Jerusalem. Og hvis der er noget, som Peter Samrén er engageret i, er det netop Keren Hayesod og det velgørende arbejde.

Peter er født i Holland af en svensk mor. Han har stadig har en tilknytning til Sverige, idet familiens sommerhus på Göteborg-egnen danner rammen omkring flere årlige familietræf. Hans opvækst og erhvervserfaring i flere lande og kulturer har givet ham en dybdegående multikulturel forståelse. Derudover taler han både dansk, hollandsk, engelsk og svensk.

Peter Samrén er desuden tidligere elev på Carolineskolen, medlem af Danmarkslogen og mangeårig rotarianer. Peter er foruden arbejdet i Keren Hayesod et meget dedikeret medlem af logen, hvor han ofte deltager i logemøder.

Talia Sapir, direktør for Europa i Keren Hayesod, siger om Peter:
”Jeg har gennem mit samarbejde med Peter de sidste fire år oplevet en virkelig engageret og dedikeret formand for vores danske afdeling. Peter er én, man altid kan tale med, og er altid en fornøjelse at samarbejde med. Et stort tillykke herfra med ønsker om mange års fortsat støtte til det jødiske folk og Israel.”

Peter Samrén har en bachelor i International Business fra Copenhagen Business School. Erhvervskarrieren har derfor også budt på en stor del international erfaring bl.a. i USA, Schweiz og i hele Skandinavien.

I dag arbejder Peter Samrén inden for områderne forretningsudvikling, lean og projektarbejde gennem sin virksomhed Peter Samrén Consulting.

Vi ønsker Peter Samrén et bis 120 og stort tillykke med dagen 15. februar.

I anledning af dagen ser Peter meget gerne, at man giver et bidrag til Keren Hayesod – Den Danske Israelindsamling. MobilePay 35696, Bank 4180 4440071139