Search
Close this search box.

DJS Live på Zoom
På fredag den 3. april klokken 16 gennemfører Det Jødiske Samfund et live-møde på videoplatformen Zoom. Emnet er “pest og pesach”. Vi skal bl.a. høre fra Samuel Rachlin og Hanne Foighel, der sidder i Corona-lockdown i henholdsvis Washington og Tel Aviv. Vi regner også med at have en hilsen igennem fra Buenos Aires. Overrabbiner Jair Melchior svarer på spørgsmål om religiøs praksis på pesach i en corona-tid. Desuden medvirker Henri Goldstein, og Channe Nussbaum leverer et musikalsk indslag.
Mødet kan følges på dette link:

Husk også, at kantor Edan Tamler afholder sin kabballat shabbath lige efter mødet. Det er kl. 17 på Det Jødiske Samfunds Facebook. 

Det er forholdsvis  selvforklarende at bruge Zoom:

  1. Man deltager i mødet ved at klikke her. 
  2. Du bliver nu bedt om at downloade Zoom, hvilket du siger ja til.
  3. Du bliver muligvis spurgt om et par flere ting – bl.a. om Zoom må bruge din mikrofon og kamera. Bare sig ja/accepter til det hele.  Du har altid mulighed for at slå det fra senere.
  4. Hvis du, når du har klikket ja til det hele og downloadet programmet, ikke automatisk kommer ind til mødet – gå da tilbage og klik på mødelinket ovenfor.

Begynd at downloade Zoom 10-15 min. inden eventet starter.

Alle deltagere har slukket mikrofonen til at starte med. Hvis du ønsker at bidrage med et spørgsmål eller en kommentar, skal du “løfte hånden/raise hands”. Hvis du sidder på en PC/Mac skal du først klikke på “Participants/deltagere”. I nederste højre hjørne finder du nu knappen “raise hands”. Hvis du sidder med en iPhone/iPad skulle det være endnu mere selvfoklarende. Klik på ikonet “Raise hands” nederst til højre.

Igen linket er.

https://zoom.us/j/422274612

 

Vi ses i morgen kl. 16.