Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Det Jødiske Samfund holder åbent hus i synagogen på årets kulturnat d. 9. oktober 2015. Det er første gang at synagogen er åben på kulturnatten.

I synagogen vil det være muligt at opleve en fredagsaften gudstjeneste og stille spørgsmål til formand, rabbiner og menige medlemmer af Det Jødiske Samfund.

Programmet er som følger:

17.45-18.45 Åben Gudstjeneste (efterfulgt af en mulighed for at stille spørgsmål til formand Dan Rosenberg Asmussen og rabbiner Jair Melchior)

20.00 Q&A med formand og rabbiner

21.00 Q&A med formand og rabbiner

22.00 Q&A med formand og rabbiner

Mellem samtlige foredrag vil synagogen være åben for besøg.

Hvad er Kulturnatten?

Kulturnatten markerer starten på efterårsferien i København, og inviterer vanen tro børn og voksne på et væld af oplevelser efter mørkets frembrud.

Hvornår har du sidst gået byen tynd for kultur? Kulturnattens mange hundrede arrangører åbner op for deres lukkede og hemmelige rum samt nye oplevelser på Københavns museer, i teatre, ministerier, kirker, kældre, parker og pladser. Alt sammen oplevelser, du kun kan få denne ene aften.

Du køber dit Kulturpas på Kulturnattens hjemmeside, S-togsstationer, i 7-Eleven-butikker i Hovedstadsområdet, på biblioteker eller kulturinstitutioner i København og på Frederiksberg.

Mere information på kulturnatten.dk 

.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”2652″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_rounded”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator][/vc_column][/vc_row]