Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Er du erfaren og engageret? Holder du af at arbejde med mange varierede opgaver? Kunne du tænke dig at arbejde for en lille og traditionsrig medlemsorganisation?
Så er det måske dig, vi leder efter. Det Jødiske Samfund i Danmark søger lige nu en regnskabsmedarbejder til vores sekretariat i det indre København.

Om jobbet og dig
Som regnskabsmedarbejder er du del af det lille team, der styrer organisationens økonomi, og du har et tæt samarbejde med økonomichefen. Regnskabsmedarbejderens opgaver er finans-, debitor- og kreditorposteringer i C5. Dertil kommer lønbehandling i C5 løn, fakturering af medlemsbidrag og kontingenter, betaling af kreditorer samt diverse ad hoc-opgaver.
Kernen i Det Jødiske Samfund er medlemmerne, og som regnskabsmedarbejder har du hver dag tæt kontakt til medlemmerne. Flere af vores medlemmer er ældre, der har brug for ekstra hjælp til at få svar på deres spørgsmål. Og da en del af stillingen er økonomistyring af vores seniorklub, er tålmodighed og evnen til at kommunikere venligt og ligetil vigtige personlige egenskaber hos dig. Du har erfaring med lignende opgaver og med kontakt med medlemmer eller borgere. Du er struktureret, talstærk, detaljeorienteret og rutineret bruger af Office-pakken.
Stillingen er en fuldtidsstilling startende med tre måneders prøvetid. Ansættelse forudsætter ren straffeattest. Løn efter aftale.

Lyder det som noget for dig, så skynd dig at skrive til os på ts@mosaiske.dk – vi glæder os til at høre fra dig.
Vi læser ansøgninger og holder samtaler løbende.

Om Det Jødiske Samfund
Det Jødiske Samfund i Danmark er rammen om et bredt fællesskab for danske jøder. Vi har plads til mange holdninger og måder at leve på. Vi har omkring 1800 medlemmer, som via kontingent støtter vores aktiviteter og initiativer for børn, unge, familier og ældre. Det er et anerkendt trossamfund og den ældste og største af de tre jødiske menigheder i Danmark. Organisationen er demokratisk opbygget med en medlemsvalgt ledelse. Sekretariatet ligger i vores forsamlingshus, der er fuldt af daglige kulturelle og religiøse arrangementer, undervisning, fester og møder for vores medlemmer og medlemsforeninger. 

Stillingsopslag 11.06.18

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”6523″ img_size=”full” style=”vc_box_rounded”][vc_column_text]Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte
sekretariatsleder Tina Schwarz på ts@mosaiske.dk
eller på telefon 25 88 48 64.
Tiltrædelse hurtigst muligt.
Ansøgning sendes ligeledes til ts@mosaiske.dk.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator][/vc_column][/vc_row]