Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Københavns Kommune markerer igen Auschwitzdagen i 2018.

Som noget nyt er arrangementet overdraget til Dansk Jødisk Museum i samarbejde med Københavns Kommunes Kultur- og fritidsforvaltning.

Arrangementet finder sted i Dronningesalen på Det Kongelige bibliotek den 27. januar 2018 kl. 19-21. Dørene vil blive åbnet 45 minutter før. Kom gerne i god tid af hensyn til garderobe og sikkerhed.
Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding.
Ønsker du at deltage skriv til info@jewmus.dk med det fulde navn. Efterfølgende modtager du en bekræftelse, der skal medbringes til selve arrangementet sammen med id.

Programmet er udviklet af museets styregruppe, der består af museumsdirektør Janne Laursen, museumsinspektør Sara Fredfeldt Stadager, Jonas Karpantschof, Det Jødiske Samfund i Danmark og seniorforsker ph.d. Cecilie Felicia Stokholm Banke, Dansk Institut for Internationale Studier.

Se programmet her.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”5800″ img_size=”full” style=”vc_box_rounded”][vc_column_text]Auschwitz-dag 27. januar 2018.

Det Kgl. Bibliotek, Dronningesalen
Søren Kirkegaards Plads 1
København K.

Kl. 19-21.

Deltagelse er gratis.

Tilmelding nødvendig på info@jewmus.dk med det fulde navn.
Efterfølgende modtager du en bekræftelse, der skal medbringes sammen med id.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator][vc_row_inner][vc_column_inner][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]