Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Kære Alle sammen

Jeg har overtaget aktiviteterne i Copenhagen Kosher og vil fremover sørge for kosherforsyningen i Danmark under navnet Gils Deli ApS.

Jo, der skal arbejdes med logoet. Men i første omgang lægger jeg alle kræfter i for at få varer på hylderne i forretningen på Lyngbyvej. For nok et ja;  jeg fortsætter i samme lokaler, nu altså som ejer og med ambitioner om at få skabt den bedste kosher kødforretning nogensinde!

Endnu et ja – forretningen trænger til mange kærlige hænder, og den skal nok blive shinet up ganske snart. I den boldgade er jeg så heldig, at venlige mennesker omkring mig i Det Jødiske Samfund har lovet at hjælpe. Ligesom dygtige venner hjælper med andre vigtige gøremål, som ikke er mine spidskompetencer.

Jeg koncentrerer mig om det, jeg er bedst til. Nemlig at være butiksslagter og blandt andet lave byens forhåbentlig bedste pølser.

Det er ingen hemmelighed, at der her i København har været en alt for lang periode uden mulighed for at få kosher-kød i det omfang, I kan forvente og forlange. Jeg håber og tror på, at det kapitel nu går i glemmebogen, og at vi sammen kan nyde et righoldigt, spændende udvalg af det bedste kød og de øvrige varer, som bør være og efterspørges i Gils Deli.

Gils Deli skal bygges op fra bunden, og derfor går der nogle dage, inden varesortimentet er på plads. Turboen er sat på, og I får løbende besked. Jeg regner med maksimum to uger til åbning. Alle er så velkomne.

Tak til alle for støtte og på godt gensyn – som nævnt arbejder jeg på højtryk og vender hurtigt tilbage med mere konkret info.

Med kødglade hilsner

Gil

OBS! Alle opfordres til at sende deres mail-adresser til min nye mail: gilsdeli@gmail.com – så lover jeg at sende sidste nyt hurtigst muligt, ligesom I får kommende tilbud direkte i jeres indbakke. Dog behøver de mange, der allerede er på den tidligere liste fra Copenhagen Kosher, ikke sende.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”5124″ img_size=”medium” style=”vc_box_rounded” onclick=”img_link_large”][vc_column_text]Kosher og deli skranke[/vc_column_text][vc_column_text]Mail: gilsdeli@gmail.com

Tlf.: +45 41 41 06 31

 

KONTROLRAPPORT[/vc_column_text][vc_column_text]Åbningstider 

Tirsdag og onsdag 9 – 17.30
(Tuesday and Wednesday 09 am – 5.30pm).

Torsdag 10 – 19.30
(Thursday 10 am – 7.30 pm).

Fredag 8- 13.00
(Friday 8 am – 01 pm).

Den perfekte værtsgave kan købes hos Gils Deli.
Et gavekort gør alle maver glade. Du bestemmer selv beløbet – ring gerne i forvejen, så gør vi det klar.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]