Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Det er med glæde at kunne meddele, at Carolineskolen nu har indgået en endelig aftale med sælger af Strandvejen 93, og at vi overtager bygningen den 15. juli 2016. Det forventes, at der skal bruges en del måneder på at klargøre den nye bygning til skole- og børnehavedrift, og at vi derfor først vil kunne flytte ind i løbet af skoleåret 2016/2017.

Der vil blive indkaldt til en fremvisning af Strandvejen 93. Såfremt det kan lade sig gøre, vil det finde sted samtidig med skolens årsmøde den 15. juni 2016. Der vil blive informeret mere herom på et senere tidspunkt.

På bestyrelsens vegne, Benjamin Kramarz[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”3819″ img_size=”full” style=”vc_box_rounded” img_link_large=”yes”][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”3820″ img_size=”medium” style=”vc_box_rounded” img_link_large=”yes”][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]