Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Carolineskolen er midt i store forandringer. Det gælder også for skolens jødiske undervisning. Skolen søger nu en Change Manager, der kan lede et nyt og spændende udviklingsprojekt for det jødiske indhold sammen med skolens lærere og ledelse. Stillingen er på 20 timer om ugen. Stillingen er tidsbegrænset og løber
fra august 2019 til juni 2022. Der er mulighed for et års forlængelse.

Projektets vision
Projektet er del af et større europæisk skoleudviklingsprojekt, Educating for Impact, som Carolineskolen og Det Jødiske Samfund har arbejdet sammen med i et års tid. I løbet af dette år har en større gruppe af stakeholders udviklet en vision for jødisk liv i Danmark for de næste generationer. Målet med projektet er at udvikle skolens jødiske aspekter og give børn og unge kompetencer og muligheder for at skabe meningsfulde jødiske fællesskaber i fremtiden.

Stillingens indhold
Som Change Manager arbejder du i det daglige tæt sammen med skolens jødiske leder. Dertil vil en undervisningskonsulent fra Educating for Impact være din supervisor og støtte dig i arbejdet. Du bliver del af den internationale gruppe af Change Managere, der allerede er i gang med projektet i 15 andre europæiske lande. Du vil få mulighed for at udvikle dine kompetencer på kurser der finder sted fire gange om året sammen med gruppen af Change Managere. Sidst men ikke mindst vil du fungere som brobygger ved at etablere dialog og inkluderende workshops for Carolineskolen og Det Jødiske Samfund.

Stillingens overordnede opgaver

  1. At analysere hvordan skolen arbejder med det jødiske indhold både i undervisning og dagligdag. Analysen skal munde ud i en rapport, som skal danne basis for det videre projekt.
  2. At udvikle en handlingsplan for de næste års arbejde i samarbejde med skolen og Educating for Impact. Handlingsplanen skal indeholde konkrete forslag til aktiviteter og undervisning.
  3. Implementering af handlingsplanen.

Change Manageren refererer til lederen af den jødiske undervisning på Carolineskolen.


Kvalifikationer

Vi glæder os til at modtage din ansøgning på jpc@carolineskolen.dk senest den
29. april 2019. Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at skrive til Charlotte Lang på samme mail.

Læs mere om Carolineskolen på carolineskolen.dk

Læs mere om Educating for Impact på educatingforimpact.com[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”7417″ img_size=”full” style=”vc_box_rounded”][/vc_column][/vc_row]