Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Claim Conference’s forhandlinger med den tyske regering, har udmøntet sig i en fond for visse Holocaust-overlevende, der var børn på tidspunktet for deres forfølgelse. Child Survivor fonden vil udstede engangsbetalinger på 2.500€ til de personer, der er berettigede og som søger programmet.

Støtten er åben for børn født 1. januar 1928 eller senere, OG som blev forfulgt som jøder under følgende omstændigheder:

(I) i en koncentrationslejr; eller(II) i en ghetto (eller lignende indespærringsted, anerkendt som sådan af den tyske regering); eller(iii) levede i skjul, eller under falsk identitet, eller illegalt i en periode på mindst 6 månder i Nazi-besat område eller i Akse-lande.Individuelle ansøgningsskemaer er blevet udsendt til visse overlevende, som tidligere har modtaget kompensationer fra andre programmer. Hvis du har modtaget et individualiseret ansøgningsskema med posten, udfyld det venligst og returnér det til Claims Conference.

Hvis du mener, at du er berettiget til godtgørelse fra Child Survivor Fund, og ikke har modtaget et ansøgningsskema med posten, kan du få et ansøgningsskema på www.claimscon.de, som skal returneres til Claims Conference. Information om programmet er også tilgængeligt på denne hjemmeside.

Hvis du har indsendt en ansøgning og modtaget bekræftelse fra Claims Conference, behøver du ikke foretage dig yderligere. Hvis du har indsendt en ansøgning, og ikke inden for 8 uger modtager bekræftelse for indsendelsen, kontakt venligst Claims Conference.

Ansøgninger skal indsendes af overlevende. Hvis en støtteberettiget overlevende søger, og herefter går bort, er den efterlevende ægtefælle berettiget til udbetaling. Hvis der ikke findes en efterlevende ægtefælle, er den overlevendes barn/børn berettiget til udbetalingen.

Det er gratis at ansøge til ethvert Caims Conference-program.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”3109″ img_size=”medium” style=”vc_box_rounded” onclick=”custom_link” link=”http://www.claimscon.org/what-we-do/compensation/background/child-survivor-fund/”][vc_column_text]

Find ansøgningsskemaer her

Det er gratis at ansøge til ethvert Caims Conference-program.

Ved fremsendelse af ansøgningsskema og for yderligere informationer kontakt:
Claims Conference Fonds
Graefstrasse 97,
D 60487 Frankfurt am Main
Tyskland

Tel: +49 +69 – 970-7010
Fax: +49 +69 – 9707-0104

E-mail: A2-HF-CEEF2@claimscon.org www.claimscon.de

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator][/vc_column][/vc_row]