Search
Close this search box.

DZF er medlem af World Zionist Organization og bygger sit arbejde på Jerusalem-erklæringen. 

Dansk Zionistforbund har en lang række medlemmer og medlemsforeninger og er selv medlem af Fælleskomiteen for Israel. Desuden samarbejder Dansk Zionistforbund med en lang række dansk-israelske venskabsforeninger.

Gennem aktiviteter og foredrag søger organisationen at tale Israels sag. Det kan være støttedemonstrationer, debatmøder, læserbreve til aviser og meget andet.

Dansk Zionistforbund udgiver tidsskriftet ISRAEL 3 gange årligt i samarbejde med de dansk-israelske venskabsforeninger og Den Danske Israelindsamling.

Et abonnement koster kun 100 kr. årligt

Dansk Zionistforbund styres af en hovedledelse på 7 medlemmer og 2 suppleanter, som vælges på den årlige kongres.

Hvad er Zionisme?
Zionisme er det jødiske folks frihedsbevægelse. En bevægelse, der siger, at jøder på lige fod med alle verdens andre befolkninger har ret til et hjemland, hvor det jødiske folk kan leve efter sine kulturelle, historiske og religiøse traditioner.

Zionismen er ikke vendt mod andre befolkningsgrupper, men ønsker at leve i fred og harmoni med sine omgivelser.

Den moderne zionistiske bevægelse blev grundlagt af Theodor Herzl, og oprettelsen af staten Israel i 1948 var en opfyldelse af en flere århundreder år gammel drøm for det jødiske folk om at vende tilbage til hjemlandet.

Hvis du er enig i vores idégrundlag og vil støtte vores arbejde omkring Israel, så bliv medlem af DZF.

Alle kan blive medlem af DZF.

Som medlem modtager du “Bladet Israel” der udsendes tre gange om året. Du kan også komme med i vores lukkede facebook gruppe, herudover modtager du hvert uge vores nyhedsbrev på e-mail.

Kontingent pr. år:

Individuel medlemskab 275,-
Par 350,-
Pens. / Stud. 225,-
   

Kontakt os på e-mail: office@zionist.dk

Har du en Facebook profil?
Så søg efter Dansk Zionistforbund. Vi har en offentlig side med samme informationer, hvor vi poster nyheder og kommentarer, og hvor alle er velkomne til at deltage i en offentlige debat. Vi har også en lukke gruppe, hvor vi kan diskutere og debattere de seneste nyheder og alt hvad folk ellers har lyst. Der er links til vores facebooksider fra vores hjemmeside www.danskzionistforbund.dk

Det er især en god mulighed for alle venner af Israel, der bor udenfor hovedstadsregionen, at deltage i den løbende debat med andre venner af Israel

Kontakt DZF på office@zionist.dk

Hjemmeside:
http://www.danskzionistforbund.dk