Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Sæt x i kalenderen d. 8 november til debatarrangement i Det Jødiske Samfund

Hvordan forholder partierne og kandidaterne sig til antisemitisme og antidiskrimination, sikkerhed, minoriteters rettigheder, udfordringer i forhold til antiradikalisering og mangfoldighed i København? Eller er det måske et helt tredje emne du godt kunne tænke dig at få svar på inden kommunalvalget?

Onsdag d. 8 november åbner Det Jødiske Samfund dørene op for et debataften med spidskandidaterne til kommunalvalget i Københavns Kommune. Panelister er:

Overborgmester Frank Jensen  (Socialdemokratiet –  A)

Henrik Nord (Radikale Venstre – B)

Jakob Næsager (Det Konservative Folkeparti – C)

Sisse Marie Welling  (Socialistisk Folkeparti – F)

Alex Vanopslagh  (Liberal Alliance – I)

Finn Rudaizky  (Dansk Folkeparti – O)

Cecilia Lonning-Skovgaard  (Venstre – V)

Ninna Hedager Olesen  (Enhedslisten – Ø)

Niko Grünfeld  (Alternativet- Å)

Vært er Adam Holm, historiker og journalist. Han har været vært på ’Deadline’ på DR2 i årene 2006-2016, og er i dag freelance med tilknytning til P1 og Weekendavisen. Adam Holm har en spids pen om samfund, værdier og medier.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”5554″ img_size=”full” style=”vc_box_rounded” onclick=”img_link_large”][vc_column_text]Arrangementet finder sted onsdag. d. 8 november kl. 19:00.

Tilmelding nødvendig på mt@mosaiske.dk

NB: Begrænsede antal pladser[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator][/vc_column][/vc_row]