Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Er du drevet af at udvikle politiske strategier og sætte dagsordner for komplekse problemstillinger? Vil du spille en central rolle i en medlemsdrevet politisk organisation? Så er du måske vores nye kollega.

Om din rolle
Som en af de mest velintegrerede religiøse minoriteter i Danmark har Det Jødiske Samfund stærke bånd til centrale politiske instanser og myndigheder og har været et aktiv i det danske samfund gennem 400 år. Politisk interessevaretagelse er derudover blevet stærkt prioriteret i Det Jødiske Samfund gennem de senere år. Som vores nye politiske rådgiver vil du præge og videreudvikle dette vigtige område i tæt samarbejde med den politisk valgte ledelse. Du vil være en nøgleaktør for formanden, der tegner samfundet udadtil, og du vil have ansvaret for at implementere nye strategiske tiltag.

Dialog, strategi og interessentinvolvering
Du vil drive dialogen med relevante politiske interessenter i kommuner, myndigheder og Folketinget. Du vil arbejde proaktivt med interessentinvolvering i EU og andre internationale organisationer, der spiller en rolle for religiøse rettigheder og andre interesser, der er afgørende for Det Jødiske Samfunds fortsatte udvikling.

Teamet omkring dig
Til daglig vil du være del af det lille, men stærkt engagerede team i sekretariatet, der varetager medlemmernes interesser og udvikler og understøtter medlemsaktiviteter. Du vil arbejde tæt sammen med sekretariatets ledelse, den ansvarlige for kommunikationskanalerne og dertil med Jødisk Informationscenter, der har en central og strategisk rolle i bekæmpelsen af fordomme, diskrimination og antisemitisme gennem uddannelse og åbne arrangementer.

Om dig
Du har dokumenteret erfaring med at skabe relationer som del af dit politiske arbejde, og du har allerede et stort netværk. Som kollega er du en udpræget holdspiller, der er god til at inddrage andre. Du formår at gøre din indflydelse gældende, men du slipper aldrig fokus på organisationens strategiske interesser. Du har et stort selvstændigt drive og kommer altid i mål med de aktiviteter, du sætter i gang.

Du formulerer dig formfuldendt på dansk og engelsk og er en dygtig formidler, som overbeviser og engagerer mennesker omkring dig.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med cv og evt. andre relevante bilag senest den 20. august 2019. Vi holder samtaler omkring 1. september. Stillingen er toårig, med mulighed for forlængelse. Løn og arbejdstid forhandles individuelt.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Tina Schwarz på 2588 4864 /ts@mosaiske.dk eller Det Jødiske Samfunds formand Henri Goldstein på hg@mosaiske.dk.

Om os
Det Jødiske Samfund i Danmark er rammen om et bredt fællesskab for danske jøder. Vi har plads til mange holdninger og måder at leve på. Vi har omkring 1750 medlemmer, som via kontingent støtter vores aktiviteter og initiativer for børn, unge, familier og ældre. Det er et anerkendt trossamfund og den ældste og største jødiske menighed i Danmark. Organisationen er demokratisk opbygget med en medlemsvalgt ledelse. Sekretariatet ligger i vores forsamlingshus, der er fuldt af daglige kulturelle og religiøse arrangementer, undervisning, fester og møder for vores medlemmer og medlemsforeninger. Læs mere på mosaiske.dk og joediskinfo.dk.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”6523″ img_size=”full” style=”vc_box_rounded”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator][/vc_column][/vc_row]