Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Har du hænderne godt skruet på og bliver du motiveret af at hjælpe andre? Er du ansvarlig, proaktiv og kan du lide at arbejde med mennesker? Så er du måske den, vi leder efter.

Om dig
Som teknisk servicemedarbejder vil du få en central rolle og være det driftsmæssige omdrejningspunkt i et travlt foreningshus. Huset er fyldt af daglige aktiviteter og rummer både den daglige administration og et kontorfællesskab for en række organisationer, drevet af frivillige ildsjæle. Du har nemt ved at omgås alle typer af mennesker og er motiveret af at levere en god og personlig service. Du kommunikerer tydeligt, du har overblik og arbejder struktureret både alene og sammen med andre. Du overholder deadlines og følger altid dine aftaler til dørs.

Om jobbet
Du er ansvarlig for den daglige drift af bygninger og gårdanlæg.

Du har mindst 5 års erfaring som håndværker eller lignende, og du har haft ansvar for driftsopgaver der dækker alt fra vand, varme og el til oprydning, lettere rengøring og gartneropgaver.

Du håndterer simpel vedligeholdelse af vores tekniske installationer og udstyr og styrer kontakten med eksterne håndværkere og leverandører om større opgaver.

Du sørger for inventarlister, så vores forsamlingshus, administration, synagoge, begravelsespladser m.m. modtager det nødvendige materiel.

Du efterser foreningshusets maskiner, forbereder lokaler og stoleopstilling til møder, foredrag, religiøse arrangementer m.m.

Du deltager i planlægningen af alle typer af arrangementer.

B-kørekort er et krav.

Du er vant til at arbejde i Microsoft Office.

Stillingen er på 37 timer med flekstid og inkluderer weekend- og aftenarbejde. Ansættelsen starter med tre måneders prøvetid.
Ansættelse forudsætter sikkerhedsgodkendelse hos PET. Løn efter aftale.

Ansøgning
Lyder det som noget for dig, så skynd dig at skrive til os – vi glæder os til at høre fra dig. Vi læser ansøgninger og holder samtaler løbende.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Om Det Jødiske Samfund
Det Jødiske Samfund i Danmark er rammen om et bredt fællesskab for danske jøder. Vi har plads til mange holdninger og måder at leve på. Vi har omkring 1800 medlemmer, som via kontingent støtter vores aktiviteter og initiativer for børn, unge, familier og ældre. Det er et anerkendt trossamfund og den ældste og største af de tre jødiske menigheder i Danmark. Organisationen er demokratisk opbygget med en medlemsvalgt ledelse. Sekretariatet ligger i vores forsamlingshus der er fuldt af daglige kulturelle og religiøse arrangementer, undervisning, fester og møder for vores medlemmer og medlemsforeninger. Læs mere på www.mosaiske.dk.

Stillingsopslag 26.06.18

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”6523″ img_size=”full” style=”vc_box_rounded”][vc_column_text]Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Tina Schwarz på
ts@mosaiske.dk eller på telefon
2588 4864.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator][vc_row_inner][vc_column_inner][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]