Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Det Jødiske Samfund ejer en større kunstsamling, som repræsenterer menighedens kultur, historie og ikke mindst de mænd og kvinder, der har tegnet danske jøder gennem tiden.

I mere end to år har kunstneren og kunsthistorikeren Marianne Miriam Cordosa Nagler arbejdet med at dokumentere og beskrive samlingen, og resultatet foreligger nu i en ny bog. Noget om 200 års jødisk kunst og kultur, der netop er udkommet, er en rigt illustreret bog, som sætter både kunsten, kunstnerne og de portrætterede personligheder ind i en historisk kontekst. En oplagt gaveide.

Bogen koster 250 kroner og kan købes i Det Jødiske Hus.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”7381″ img_size=”full” style=”vc_box_rounded”][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator][/vc_column][/vc_row]