Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Tirsdag den 30. juni deltog Rabbiner Jair Melchior, sammen med 40 andre repræsentanter fra flere trosretninger, i et dialog arrangement på Roskilde Festival.
I en samtalesalon sammen med andre religiøse autoriteter – herunder præster, imamer og buddhister m.fl. – havde de unge festivaldeltagere mulighed for at stille spørgsmål, og holde samtaler med de religiøse autoriteter indenfor varierende emner så som familie, blodbånd, køn og identitet. Mange af de unge udviste ønske om at tale om meningen med livet med mennesker, der repræsenterede den spirituelle tilgang til dette emne.
Roskilde Festivalen har altid haft en vision om at være mere end musik, og ønsker at deltagerne tager stilling og reflekterer i ugens løb.
Eventen var set som en tiltag til at skabe dialog for fordybelse, på et område de fleste unge danskere ikke er i berøring med på dagligt basis.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image style=”vc_box_rounded”][vc_column_text]I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator][/vc_column][/vc_row]