Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Gilad Ephrat Ensemble – enestående strygekvartet kan nu opleves i København.

Den israelske gruppe Gilad Ephrat har spillet sammen i flere år og har optrådt internationalt.

Bandet er en strygerkvartet med violin, cello, mandolin og kontrabas. En sjælden instrumental sammensætning, hvor Gilad Ephrat – en anerkendt bassist og komponist – leder os med egne kompositioner på en drømmerejse til musikkens land. Et højt musikalsk niveau er kendetegnende for Gilad Ephrats Ensemble. Dette har gjort dem til publikum darlings.

Kvartettens unikke klang og fortolkninger af klassisk musik afspejler et stærkt sammenspil, der bringer lytterne ind i en ny verden af fængslende toner. Gilad Ephrats kompositioner tilfører melodierne en hel speciel stil, der blander klassisk, jazz, world og israelsk musik sammen. Gruppen fremtræder som en samlet enhed, hvor alle kunstnere mestrer deres instrument og udfolder sig som solister med masser af liv og energi.

En ekstraordinær oplevelse vil være Keren Tannenbaums sang, som er et perfekt supplement til Gilad Ephrat Ensembles instrumentale værker og som vil tilføre en særlig dynamik til aftenens program.

Musikere:

Gilad Ephrat – kontrabas

Keren Tannenbaum  – Violin, sang

Hilla Epstein – Cello

Shmuel Elbaz – Mandolin

Koncerten er arrangeret af Jewish Culture in Copenhagen.

Lyt til Gilad Ephrat Ensemble[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”4766″ img_size=”full” style=”vc_box_rounded”][vc_column_text]21. februar 2017 kl. 19:30

Bag Københavns Synagoge,
København K
Politiken Billet
Tlf.: 70 15 85 15
billerservice@pol.dk

Billetter kan købes kontant hos Politiken i forhallen på Rådhuspladsen.

Pris 250 kr.

Gå direkte til billet køb her [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator][/vc_column][/vc_row]