Search
Close this search box.

Gudstjenester under helligdagene
Som følge af corona-retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne har vi begrænset plads i synagogen. Det er derfor et krav at tilmelde sig til gudstjenesterne. Hvis det bliver nødvendigt, vil vi afholde gudstjenester flere steder i huset.

Tilmelding og frist: Tilmelding foregår ved at udfylde denne forhåndstilkendegivelse senest d. 12. september:
TILMELDING HER

Efter tilmeldingsfristen vil vi fordele pladserne og vil derefter give alle tilmeldte besked om tilmeldingsstatus og plads. Bemærk venligst at der gælder følgende; medlemmer med stadeplads har førsteprioritet, dernæst medlemmer uden stadeplads, dernæst ikke-medlemmer.

Vi vil gøre alt for at så mange som muligt kan være med ved årets helligdage og vi er taknemmelige for at vi kan være så mange, mens de fleste synagoger i verden har meget begrænset adgang eller holder helt lukket.

Det er vores allesammens ansvar at undgå smittespredning, og det er derfor vigtigt at alle med mindste symptom på sygdom bliver hjemme.

Til Rosh Hashanah og Jom Kippur har vi indført krav om mundbind til gudstjenesterne, jf. de samme bestemmelser som gælder i den offentlige trafik. Corona-retningslinjer vil blive fremsendt sammen med bekræftelse af tilmelding.

Familiegudstjeneste anden dag Rosh Hashanah
Som noget nyt i år og som følge af corona-restriktionerne, vil vi afholde en familiegudstjeneste i synagogen. Vi begynder med torahlæsning, hvorefter vi blæser shofar, davner en forkortet musaf og synger nogle centrale bønner fra gudstjenesten. Vi starter kl 12 og slutter kl 13.