Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Jødisk Danseklub er en klub, hvor energiske, fest-og danseglade voksne samles for at danse og tilbringe nogle gode timer sammen.

Vi holder af swing, selskabsdans, ballroom dancing, “rock’n’roll”, en poetisk “slow'” og ind imellem en opkvikkende hora. At danse er en del af de jødiske traditioner ved fejringen af glædelige begivenheder, ofte som afslutning på familiesammenkomster.

At danse er udtryk for livsglæde og fællesskab. Vi vil afholde 3-4 dansearrangementer årligt i tilknytning til jødiske begivenheder. Derudover vil der også være ad hoc arrangementer. Kommende danseparties bliver annonceret i JO, Nyhedsbrevet og de sociale medier. Der kræves ikke medlemskab eller entre for at deltage, kun danselyst.

Så kom og vær med! Det vigtigste er, som det siges på jiddisch: “freilech zol zein!” – der skal være fest! Kontakt: Miriam Schekter[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”2871″ img_size=”large” style=”vc_box_rounded”][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator][/vc_column][/vc_row]