Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Årets festival vil igen i år være et fyrværkeri af spændende arrangementer. portræt Jacob Zylber

2017 er et revival år, hvilket skal forstås på den måde, at synagogen bliver renoveret, således at vi kan få en flot om moderne synagoge.
For første gang i Jødisk Kulturfestivals historie placerer vi flere events og koncerter ude i byrummet.

Blandt arrangementerne kan vi præsentere gruppen The Klezmatics, der vandt en grammy i 2006, og som har valgt at fejre deres 30 års jubilæum her i København.

En ny revival er også inden for jødisk persisk musik, hvor Maureen Nehedar, der i 2016 modtog prisen for årets bedste CD i Israel, genfortolker denne genre.

Vi har to musikteaterforestillinger, der tager gamle fortællinger under ny behandling. Forestillingen King David & Bat Sheba kommer med ballet og flamenco, og novellen Job iscenesættes for første gang.

Vi mindes nobelpristageren Stefan Zweig med en temadag med film og ny komponeret musik, hvor jazz og klezmer forenes.
Det er i år 75-året for Stefan Zweigs død, men han er frygtelig dagsaktuel.I år er vi så heldige, at nobelprismodtageren i økonomi 2016, Over Hart, vil gæste os til en samtale om økonomi og jiddischkeit med mere.

Jødisk køkken er også et tema på festivalen, som får en ny platform med en jødisk markedsbuffet.

Masser af spændende foredrag, brug af Det Jødiske Hus og byens rum, der inddrages til rundvisninger, museumsbesøg, koncerter, film, og flere guidede ture.
Der er således et kalejdoskop af nye muligheder på festivalen.

Det er med stor glæde, at vi for syvende år i træk samler en række jødiske foreningers og institutioners bidrag til festivalens gennemførelse. En stor tak til alle for et godt og konstruktivt samarbejde. Festivalen er taknemmelig for al den støtte, der er skænket fra kommuner, privatpersoner og fonde.

Vel mødt!

Jacob Zylber
Festivalleder og kulturansvarlig
i Det Jødiske Samfund i Danmark[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”4973″ img_size=”full” style=”vc_box_rounded”][vc_column_text]Se festivalprogrammet her[/vc_column_text][vc_column_text]Praktisk Information

Deltagelse i festivalen er gratis for alle.
Dog kræves billetter til koncerter, teater og filmfremvisning i Cinemateket og Grand Teatret.

Filmvisninger i Det Jødiske Hus er gratis.

Filmvisninger i Cinemateket koster 80 kr.

Filmvisninger i Grand Teatret koster 85 kr.

Der opkræves også betaling for særskilte arrangementer.
Se nærmere i programmet.

Billetkøb
Hos Politiken Plus, Billetnet og Det Jødiske Samfund. Sidstnævnte ved indbetaling på følgende konto i Jyske Bank 5011 – 0001450339 i Jyske Bank.
Anfør venligst antal billetter, koncertnavn og dato samt dit navn.
Billetter købt hos DJS udleveres på festivalen fra 1 time før koncerten.
Billetterne kan også købes ved indgangen.

Koncert priser
Koncerter der foregår i Det Jødiske Hus:
Normal pris 150 kr.
Politiken Plus 120 kr.

Koncerter på Mantziusgården, Bremen Teater og Den Sorte Diamant:
Normal pris 200 kr.
Politiken Plus 150 kr.

Festivalkoncertpas 475 kr.
Festivalkoncertpas med Politiken Plus 375 kr.

Klik her for køb af billetter på Politiken Plus

Festivalpas giver adgang til samtlige koncerter i Det Jødiske Hus, Teater Bremen, Den Sorte Diamant og Mantziusgården.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator][/vc_column][/vc_row]