Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Shlomo Carlebach – tre tenorer med kor fra Israel
Tirsdag den 17. oktober 2017 kl. 19:30 i synagogen i Krystalgade.” font_container=”tag:h4|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Shlomo Carlebach sort/hvid

“Den Syngende Rebbe” Shlomo Carlebach gjorde jødisk religiøs musik til hver mands eje og en hel generation voksede op med hans sange. Denne intense varme følelse af fælleskab vil vi genskabe med årets Rosh Hashanah concert, hvor tre unge stjernekantorer, Moshe Fishel, Tsudik Greenwald og Tzvi Grinhaim vil nyfortolke Carlebachs sange for os, ledsaget af et kor fra Israel.

Billetterne kr. 250 på Billetnet og jewishculture@gmail.com  (Medlemmer af Det Jødiske Samfund og Politiken Plus kr. 200).

Mobil pay til Jewish Culture : 30541428

eller reg 1551 konto 4589357248

Læs mere www.jewishculture.dk

 

Jewish Culture in Copenhagen i samarbejde med Det Jødiske Samfund og Københavns Kommune.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”5371″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_rounded”][vc_column_text]Tsudik Greenwald har en smuk lyrisk tenorstemme, som spænder vidt fra de laveste til de højeste toner med lethed og klarhed.

Han er født i New York, emigrerede til Israel og blev uddannet som kantor der.

Allerede som lille dreng sang han solopartier, men det er først i de sidste to år, at hans ry og respekten omkring ham begyndte at vokse.

Mange spår ham en stjernekarriere indenfor kantorernes verden. Han betragtes i dag som en af de største af den unge kantorgeneration.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”5428″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_rounded”][vc_column_text]Kantor Moshe Fishel, 28, født i Israel og velkendt over hele Europa.

Efter sine kantorstudier i Israel studerede han videre i München og arbejdede som kantor i Melbourne i Australien og nu i München. Ud over sine pligter i Münchens synagoge optræder han ved koncerter, sidst ved den jødiske festival i Krakow.

Han har en usædvanligt lyrisk tenorstemme, og optræder ofte sammen med tidens største kantorer og dirigenter.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”5372″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_rounded”][vc_column_text]Kantor Tzvi Grinhaim er 24 år gammel. Allerede som 10-årigt vidunderbarn havde han en unik stemme og usædvanlig sangtalent.
Hans lyriske og kraftige tenorstemme rækker vidt og siges at røre publikum til tårer. Eksperter spår ham en stor operakarriere.

Han begyndte kantoruddannelsen som 14-årig, som 19-årig blev han kantor i Köln i Tyskland, men vendte tilbage til Israel for at tjene i det israelske hær. Nu arbejder han i Tel Avivs Store Synagoge og optræder ved kantorkoncerter i Europa.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]