Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Vi søger en praktikant, der kan hjælpe os med kommunikationsopgaver under Jødisk Kulturfestival i København.

Jødisk Kulturfestival arrangeres hvert år i København og omegn og har fået en fast placering på Københavns musik- og kunstscene. Programmet er ambitiøst og af høj kunstnerisk kvalitet og en uges festival plejer at være besøgt af ca. 5.000 deltagere hver gang. Vi fortsætter med denne udvikling og derfor har vi brug for dig, der primært vil kunne hjælpe os med kommunikationsopgaver og ad hoc administrative opgaver. Da festivalen inviterer bands, kunstnere og diverse foredragsholdere fra mange lande flere, vil du derfor møde internationalt miljø med et spændende netværk og kulturel mangfoldighed. Du vil blive tilknyttet festivalens styregruppe under Det Jødiske Samfund i Danmark.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

Vi søger en praktikant der:

Vi tilbyder:

Praktikperioden:

Arbejdstiden er 37 t/uge eller 15t/uge afhængigt af uddannelsesinstitutionen. Opgaverne ligger primært på hverdage, men i løbet af festivalen forventes aften- og weekendarbejde også. Festivalen afholdes mellem den 1/6 – og 10/6 2018. Efterfølgende vil der være evalueringsmøde (annonceres senere).[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”5758″ img_size=”full” style=”vc_box_rounded”][vc_column_text]Henvendelse til festivalleder:

jacob@jkfestival.dk

Att: Jacob Zylber[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]