Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Det Jødiske Samfund deltog for første gang i Kulturnatten sidste år, hvor vi åbnede synagogen for publikum. Det blev en kæmpe succes. Den vil vi rigtig gerne gentage igen i år.

Vi slår dørene op kl. 18.30 og holder ‘åbent hus’ til kl. 23.00. Publikum vil have mulighed for at se vores smukke synagoge (inden den lukker i en længere periode på grund af renovering), og der vil stå guider parat til at svare på spørgsmål.

Vi glæder os til at byde entusiastiske kulturnats-danskere velkommen inden for murene i Krystalgade og håber vi får en rigtig hyggelig aften.

På gensyn!

Det Jødiske Samfund i Danmark

 

bent-lexner-fremviser-torahruller-i-synagogen

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”4395″ img_size=”large” style=”vc_box_rounded”][vc_column_text]Åbent hus i Synagogen kl. 18.30 – 23.00[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”2273″ img_size=”medium” style=”vc_box_rounded” onclick=”img_link_large”][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]