Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Make It Happen er et nyt projekt for initiativ- og idérige personer i alderen 18-25, der har mod på at tænke både stort og småt, konkret og ud af boksen.

I Make It Happen bliver du en del af en udvalgt gruppe, en tænketank, der vil undersøge nye retninger og muligheder for jødisk fællesliv og udforske nye perspektiver på jødisk identitet, kultur og fællesskaber, i en afslappet og accepterende atmosfære. Vi vil både arbejde med konkrete problemstillinger, der vedrører jødisk liv og forholde os mere eksperimenterende og nysgerrigt til de former og måder, vi tænker jødiske fællesskaber på.

Projektet er et workshopforløb udviklet i samarbejde med eksperter indenfor områder som iværksætteri, politik, kommunikation, innovation og kreativ idéudvikling. Disse eksperter vil være en aktiv del af workshopforløbet og vil fungere som oplægsholdere og vejledere gennem forløbet.
Som deltager har du en enestående mulighed for at tænke og skabe med nogle af de dygtigste folk indenfor deres respektive fagområder.

De forskellige workshops vil se således ud:

Workshop 1: Kampagne og branding

Workshop 2: Public Affairs

Workshop 3: Budget

Workshop 4: Iværksætteri

Workshop 5: Kreativ proces

Workshop 6: Projektudvikling

Workshopsene vil løbe af stablen fra slutningen af august til december 2018 og vil foregå over en aften eller eftermiddag.

Vil du være en del af projektet?

Send en ansøgning til as@mosaiske.dk med en kort beskrivelse af dig selv og din motivation for at være med i projektet (max. 200 ord).

Ansøgningsfristen er 1. august.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”6391″ img_size=”full” style=”vc_box_rounded”][vc_column_text]

Har du spørgsmål til projektet,

er du velkommen til at skrive til

as@mosaiske.dk eller ringe på 31487042.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator][/vc_column][/vc_row]