Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3895″ img_size=”full” link=”http://www.meyersmad.dk/book/madkurser-og-events/events/challa-bageworkshop-12/”][vc_column_text]Tirsdag d. 31. maj 2016 kl. 17.00 – 19.00:
Bageworkshop i Meyers Madhus: Challah

Kom med til bage-workshop i Meyers Madhus med mesterbageren Uri Scheft, der har danske rødder og i dag driver populære bagerier i både New York og Tel Aviv.

På workshoppen lærer du alt om challah – Det smukke flettede brød, som spises til højtider og i forbindelse med shabbat.

Uri vil på bage-workshoppen guide dig til perfekte flettede challot og vise, hvordan challahdejen kan varieres i forskellige søde og salte udgaver.
Du får også mulighed for at bage dit eget challah – og selvfølgelig smage en masse.

Kurset vil foregå på dansk og engelsk.

Bestil billet her[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3888″ img_size=”full” link=”http://www.meyersmad.dk/book/madkurser-og-events/events/jodisk-kulturfestival—middag-og-koncert/”][vc_column_text]Torsdag d. 02. juni 2016: Middag 17.30 – 19.30. Koncert kl. 20.00 – 21.30

Det mellemøstlige, sefardisk inspirerede køkken er i centrum til dette første af seks arrangementer i Meyers Madhus i forbindelse med Jødisk Kulturfestival.

Sammen med gæstekokke kreerer madhusets kokke en middag med fokus på en bestemt del af den jødiske madkultur – til denne middag med inspiration fra bl.a. Marokko og den sefardiske madkultur. Maden serveres ved langborde og middagen introduceres af den israelske kok og madskribent Rinat Tzadok.

Efter middagen er der koncert i synagogen i Krystalgade, med El Saffron, der spiller sefardiske sange. Koncerten starter kl. 20.00.

Bestil billet her

[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3899″ img_size=”full” link=”http://www.meyersmad.dk/book/madkurser-og-events/events/jodisk-kulturfestival—frokost-og-koncert/”][vc_column_text]Fredag d. 03. juni 2016: Frokost kl. 13 – 15. Klezmerkoncert kl. 18.00 – 19.30

Den ashkenasiske madkultur er i centrum til dette arrangement i Meyers Madhus i forbindelse med Jødisk Kulturfestival

Sammen med gæstekokke kreerer madhusets kokke en frokost med fokus på en bestemt del af den jødiske madkultur – her med udgangspunkt i det ashkenaziske køkken, jødisk mad som stammer fra Øst- og Centraleuropa. Maden serveres ved langborde og introduceres af kokken Ulf Agger, der har boet og arbejdet i New York og Jerusalem.

Efter frokosten kl 18. er der koncert i synagogen i Krystalgade med klezmer-musik – den jødiske folkemusik med rødder i Central- og Østeuropa, hvor den blev brugt som festmusik til f.eks. brylluper.

Bestil billet her

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3901″ img_size=”full” link=”http://www.meyersmad.dk/book/madkurser-og-events/events/challahbrod-for-to-generationer/”][vc_column_text]

Søndag d. 05. juni 2016 kl. 13.00 – 15.00: Challabrød for to generationer

Vi inviterer vi børnene i køkkenet i Meyers Madhus sammen med en forælder, bedsteforælder eller en anden voksen, hvor vi skal bage det traditionelle challahbrød.

På workshoppen lærer I alt om challahbrødet – det velkendte og smukke flettede brød, som spises til højtider og i forbindelse med shabbat. Det foregår i godt selskab med mesterbageren Uri Scheft, det til daglig driver bagerier i både New York og Tel Aviv.

Bestil billet her[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3903″ img_size=”full” link=”http://www.meyersmad.dk/book/madkurser-og-events/events/jodisk-kulturfestival–jodisk-dansk-middag-og-koncert/”][vc_column_text]Søndag d. 05. juni 2016: Middag kl. 17.30 – 19.30. Koncert med familien Koppel kl. 20.00 – 21.30.

Middagen er aflyst, koncerten med komponist og musiker Anders Koppel, saxofonist og komponist Benjamin Koppel og sangerinde Marie Carmen Koppel gennemføres.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]