Search
Close this search box.

Som omtalt tidligere åbner Det Jødiske Samfunds nye medlemssystem for en stribe muligheder for en mere tidssvarende medlemsservice. Du kan nu logge ind på din egen profil og rette og tilføje dine egne oplysninger.

Min Profil – log ind og ret dine egne oplysninger
Du kan allerede nu logge ind på din egen profil (lidt længere nede kan du se hvordan). Vi har nemlig brug for din hjælp med at rette dine oplysninger og evt. tilføje det, der mangler. Eksempelvis mangler vi mere end 500 e-mailadresser til vores ca. 1700 medlemmer. Hvis du ser, at vi mangler din e-mail, kan du nu selv tilføje den. Vi vil gerne kunne kommunikere direkte med dig og samtidig spare Det Jødiske Samfunds udgifter til porto.

Knyt dine børn og partner/ægtefælle til din profil
På Min Profil kan du oprette dine børn under 18 år og knytte dem til din egen profil. Vi vil stærkt opfordre dig til at gøre dette, for vi vil utrolig gerne vide, hvor mange børn vores samfund har, og hvor gamle de er. Du kan også knytte din partner eller ægtefælle til din profil, hvis han/hun er medlem af Det Jødiske Samfund eller af Begravelseskassen.

Min Profil: Sådan gør du
1. Gå til https://mit.mosaiske.dk
2. Første gang du logger ind, bliver du bedt om at indtaste dit CPR-nummer, så vi kan validere, at du er medlem.
3. Herefter kommer du til en side, hvor du skal logge ind med dit NemID.
4. Når du er inde på din profil, kan du tjekke om dine oplysningerne er korrekte, og om alle oplysninger er der. Klik på Ret mine oplysninger for at rette og tilføje. Husk at gemme.
5. Knyt dine børn til din egen profil. Klik på Opret relation, vælg Barn under 18 år og tilføj dine børns CPR-numre, navne, adresser osv. Børnene kan kun knyttes til den ene af forældrene, selvom begge er medlemmer.
6. Knyt din partner/ægtefælle til din egen profil. Klik på Opret relation, vælg Partner og tilføj din partners CPR-nummer, navn, adresse osv. Partner kan kun oprettes af den ene part selvom begge er medlemmer.
6. Knyt dine børn til din egen profil. Klik på Opret relation, vælg Barn under 18 år og tilføj dine børns CPR-numre, navne, adresser osv. Børnene kan kun knyttes til den ene af forældrene, selvom begge er medlemmer.
7. Hvis du har adresse i udlandet, kan du også tilføje den.
8. Nederst på Min Profil kan du sætte hak ved de nyhedsbreve, du ønsker at modtage. Husk at trykke på Gem mine valg.

Har du brug for hjælp?
Kontoret er klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Ring til kontoret på 33 12 88 68, eller skriv til mt@mosaiske.dk og bed evt. om at blive ringet op. Du er også velkommen til at komme ind på kontoret i Krystalgade og få hjælp.

Tak for hjælpen!

De bedste hilsner Sekretariatet