Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]I weekenden den 22.-24. januar 2016 mødtes 20 jødiske teenagere fra Norge, Finland og Danmark i Det Jødiske Hus, for at lære lederskabs kompetencer og for at tale om fælles mål i de nordiske lande, inden for teenage programmer.

I løbet af de tre dage de var her, gennemgik konferencens deltagere forskellige teambuilding øvelser, og lærte hvorledes de kan skabe og udføre deres egne programmer. Derudover havde de eftertænksomme diskussioner omkring hvad det vil sige at være en leder.

På konferencens sidste dag afholdt teenagerne valg til den første regionale nordiske bestyrelse, som skal fungere som et kommunikationsnetværk og planlægningskomité for fremtidige konferencer. Lige pt tæller bestyrelsen Jonathan Schustin fra Danmark som formand for bestyrelsen, Talia Dubowski fra Norge, Gil Levit fra Finland og Benjamin Sårde fra Denmark som menighedsrepræsentanter. I de kommende måneder vil der også blive tilføjet repræsentanter fra Sverige i bestyrelsen.

I løbet af weekenden udviste teenagerne helt utrolig passion og fokus, og vi ser meget frem til den næste konference!

Brittany Ritell og Noa Kuznitsov

Teen leadership Convention i biblioteket[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”3502″ img_size=”large” style=”vc_box_rounded” img_link_large=”yes”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator][/vc_column][/vc_row]