Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Jewish Culture in Copenhagen holder Jødisk Nytårskoncert i Københavns synagoge. En sjælden sammensætning med en af violinverdenens mest fremragende virtuoser, Nikolaj Znaider og den ligeså fremragende og elskede oboist og fredsmusiker, Henrik Goldschmidt i et enestående samarbejde.

De to stjerner har fundet sammen med harmonikavirtuosen Anders Singh Vesterdahl og et ensemble af strygere fra Det Kongelige Kapel. Aftenens konferencier er Martin Krasnik.

Koncertens program spænder vidt, fra smukkeste barok til dansende klezmer, fra Johann Sebastian Bachs dobbeltkoncert for obo og violin til traditionelle klezmersange og musikernes egne kompositioner. Musikerne er opsatte til leg, overraskelser og fælles glæde over at musicere sammen.

Den enestående koncert er deres gave for at fejre den jødiske børnehaves og Carolineskolens flytning til nye lokaler og koncertens overskud går ubeskåret til børnehavens nye legeplads.

Billetter kan købes via jcc@jewishculture.dk, Billetnet samt via Politiken Plus.

Billetter til koncerten kl. 15 kan købes og afhentes på administrationskontoret i Det Jødiske Samfund.
(Billetter til kl. 15 er udsolgt på Politiken Plus).

Normalpris: 250 kr. DJS-medlemmer og Politiken Plus abonnenter: 200 kr.

 

Skynd jer der er begrænset antal pladser tilbage[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”4217″ img_size=”large” style=”vc_box_rounded”][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”4220″ img_size=”large” style=”vc_box_rounded”][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]