Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Europæiske jøder udfordrer grænser for visdom og visioner på ØresundsLimmud 2019

360 grader. Så bred er vinklen på ØresundsLimmud, hvor deltagerne er mindst lige så vigtige som oplægsholderne.

Vores en-dags konference, som dette år holdes i København, er udelukkede arrangeret af dedikerede frivillige. Vi har store navne på plakaten, men ingen ”stjerner eller vandbærere”. Alle kan lære noget af hinanden.

I år har vi arrangeret dans og live musik allerede lørdag den 2. marts . kl. 19:30.  Hør Stephanie Brickman, Phil Alexander og Emil Goldschmidt spille jiddische sange, jødisk folkemusik, jazz og tango.

Få billetten til halv pris (50 kr.) hvis du har købt billet til ØresundsLimmud.

På Jødisk Museum kan du også få halv pris af indgangen, hvis du har købt billet til ØresundsLimmud. Tilbuddet gælder fra den 28. februar til den 3. marts.

I år kommer vores oplægsholdere fra Danmark, Sverige, England, Skotland, Israel og Spanien. Vores mere end 45 sessioner holdes på dansk, svensk eller engelsk.

Programmet sammensætter du selv. Hør f.eks. debatten om at være ung jøde i Danmark.

Vær med på en lytter, når vores oplægsholder fortæller om at være fremmed i Skotland – eller hvordan det at flygte som barn, præger et menneske langt ind i dets voksne liv.

Få indsigt i nutidens fortolkning af det anspændte forhold mellem palæstinensere og israelere, når Netflix serien ”Fauda”s univers analyseres.

Lyt med når israelske og danske iagttagere og aktører diskuterer muligheder og begrænsninger for fred.

Bliv klogere på jødisk medicinsk etik eller lad dig begejstre over nutidige israelske forfattere.

Hør om LGBT problematikker i jødiske samfund eller lær hvordan man får bedre nattesøvn – med hjælp fra Toraen.

Mens du får nye venner – og bliver del af et fælleskab på 40.000 deltagere i mere end 80 lande verden over, som deltager i Limmuds, søger vi for det praktiske – frokost, te, kaffe, frugt, kage osv.

Se programmet, meld dig til i dag på vores website. Følg os på Facebook – og hvis du ikke har gjort det endnu – få tilsendt vores nyhedsbreve automatisk.

Billetpris på hjemmesiden: 350 kr.

Unge under 30 år: 150 kr.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”5766″ img_size=”full” style=”vc_box_rounded”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]