Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Søndag den 6. marts har du mulighed for at deltage i dette års ØresundsLimmud i Malmø.
Sammensæt dit eget program og få inspiration til kosher madlavning, deltag i Purimsphiel, hør om palæstinensiske politikere, Ugandas jøder eller om Venedigs ghetto i 500 år.

Konceptet for Limmud er, at vi alle kan lære noget af hinanden i en åben og ligeværdig dialog. Kom og hør Arne Notkin, Sandra Kviat, Gershon Baskin, Linda Hertzberg, Jair Melchior blandt mange andre.

ØresundsLimmud officielle sprog er dansk, svensk og engelsk – men det giver egentlig ingen sprogproblemer. Det er en gylden chance for alle dem, der ønsker at praktisere deres sprogkundskaber. Eller som bare gerne vil kunne geberde sig på “danglish”.
Blandt dette års oplægsholdere vil du kunne finde både kendte limmudniks og nye entusiastiske oplægsholdere. Der er både erfarne og amatører, der brænder for det emne, de præsenterer for os de andre limmudniks.
Hvis du sidder inde me viden, erfaringer, talenter, som du ønsker at dele med andre – meld dig allerede i dag som oplægsholder.

Læs mere om dette års oplægsholdere og tilmeld dig inden d. 2. marts 2016.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”3574″ img_size=”large” style=”vc_box_rounded” link=”http://www.oresundslimmud.org/index_dk.html”][vc_column_text]Tilmeldingsskema[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator][/vc_column][/vc_row]