Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Vi må konstatere, at opgaverne med det politiske arbejde har udviklet sig og antaget nogle proportioner, der gør det nødvendigt for DJS at øge indsatsen.
Udover beredskabet vedrørende politiske spørgsmål i kølvandet på attentatet i februar skal den politiske chef varetage indsatsområder vedrørende antisemitisme, minoritetsrettigheder, omskærelse, rituel slagtning samt andre politiske emner, der kræver en målrettet og synlig indsats fra DJS’s side.
Jonas har de sidste to år arbejdet som Program Director for World Jewish Congress, og mellem 2008-10 fungerede han som formand for European Union of Jewish Students i Bruxelles, hvor han var aktiv overfor Europa-Parlamentet samt FN’s Menneskerettighedsråd. Jonas har en BA i menneskerettigheder og en MA i Europæiske Studier.
Jonas er nyvalgt medlem af Delegeretforsamlingen for listen Jachad, men har valgt at udtræde som følge af ansættelsen i sekretariatet.

Dan Rosenberg Asmussen

Formand[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image style=”vc_box_rounded”][vc_column_text]I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator][/vc_column][/vc_row]