Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Søndag den 21. maj 2017 dannede Danmark Logens årlige grill-arrangement i Det Jødiske Hus rammen om uddelingen af tidl. overrabbiner dr. phil. Marcus Melchior og hustru Meta Melchiors Mindelegat og fru Meta Melchiors Rejselegat.

Præsident Gunnar Bjørk bød velkommen, Preben stod ved grillen, solen bragede ned og logens ærespræsident og søn af legatstifterne Bent Melchior begrundede tildelingen. Mindelegatet tilfaldt Daniel Hertz for hans arbejde for menigheden både politisk ved bl.a. at være medstifter af et nyt parti, men også for at have skabt Tish, der har til formål at få menighedens medlemmer til at lære hinanden at kende under uformelle former til et lille måltid efter shabbat.

Dan Meyrowitsch, der ikke er fortaler for rituel drengeomskæring, har modtaget Meta Melchiors Rejselegat for i medierne at have bidraget med en videnskabelig og evidensbaseret tilgang til drengeomskæring. ’Legatportionerne er ikke store, men der kan dog blive råd til en Tivoli-tur’, sagde Bent Melchior. Begge legatmodtagere holdt en flot takketale og var meget taknemmelige over at være kommet i betragtning.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”5058″ img_size=”full” style=”vc_box_rounded”][vc_column_text]Daniel Hertz får overrakt legatet af Gunnar Bjørk, præsident for Danmark Logen[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator][/vc_column][/vc_row]