Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Det Jødiske Samfund søger redaktør

Vores redaktør har valgt at søge nye udfordringer. Derfor søger vi en ny redaktør til medlemsblad, nyhedsbreve og hjemmeside.

Det Jødiske Samfund går i disse år igennem store forandringer og vi har brug for at kommunikere bedre og bredere. Vi vil gerne blive dygtigere til at skabe relevant kommunikation til vores medlemmer og samfundet omkring os.

Vi søger derfor en redaktør med journalistisk eller anden kommunikationsmæssig baggrund, der kan tage medansvar og samarbejde om det redaktionelle både med kollegaer og frivillige.

Vi forventer, at du:

Vi tilbyder:

Stillingen er på 20 timer om ugen. Tiltrædelse hurtigst muligt.
Redaktøren refererer til Det Jødiske Samfunds politiske chef.

Ansøgning
Lyder det som noget for dig, så skynd dig at skrive til os senest 1. februar – vi glæder os til at høre fra dig.  Vi læser ansøgninger og holder samtaler løbende. Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte politisk chef Jonas Karpantschof på jk@mosaiske.dk eller på telefon 2679 5944.

Om Det Jødiske Samfund
Det Jødiske Samfund i Danmark er rammen om et bredt fællesskab for danske jøder. Vi har plads til mange holdninger og måder at leve på. Vi har omkring 1800 medlemmer, som via kontingent støtter vores aktiviteter og initiativer for børn, unge, familier og ældre. Det er et anerkendt trossamfund og den ældste og største af de tre jødiske menigheder i Danmark. Organisationen er demokratisk opbygget med en medlemsvalgt ledelse. Sekretariatet ligger i vores forsamlingshus der er fuldt af daglige kulturelle og religiøse arrangementer, undervisning, fester og møder for vores medlemmer og medlemsforeninger. Læs mere på www.mosaiske.dk.

[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”7248″ img_size=”full” style=”vc_box_rounded”][/vc_column][/vc_row]