Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]WeAct er stolte af at slå dørene op til den årlige Salaam Shalom Fredsfestival! Vi skal nemlig fejre venskabet og vi skal fejre hinanden! Vi skal vise os selv og verden at fred er muligt på tværs af etniske minoriteter – også selvom vi er forskellige!

Det skal vi fejre med koncerter, paneldebatter, stand-up, dans og meget mere! Kom den 26. august, dans til musikken og kom og diskuter dine holdninger. Kom og grin. Ja, faktisk bare kom og vær med. Om du er muslim, jøde, kristen eller noget fjerde. Om du er høj eller lav. Sort, hvid eller bourdeaux. Her er plads til alle, og her er plads til nye og gamle venskaber!

Vi kan allerede nu afsløre, at vi får besøg af over ti kunstnere og samfundsaktivister.

Om festivalen
Salaam Shalom Fredsfestival er den eneste af sin slags i Europa. Den er en 100% frivillig, non-profit festival som arrangeres af foreningen WeAct, en gruppe af unge muslimer, jøder, kristne og ateister, der konstant har arbejdet for at styrke integrationen i Danmark. Festivalen blev startet som et modsvar til det terrorangreb, der ramte Danmark for nu tre år siden, hvor vi følte tiden var til samling og ikke splittelse. Efter den første festival blev afholdt, har vi modtaget så meget støtte og opbakning, at vi har besluttet os for at gøre festivalen til et årligt event. Vi er derfor enormt stolte af at kunne slå dørene op for den fjerde Salaam Shalom Fredsfestival!

Bliv Frivillig
Vil du være med til at hjælpe på selve dagen? Kontakt os her
Støt festivalen og vores andre aktiviteter på facebook

Tak til vores sponsorer
Indre By Lokaludvalg
Tuborg Fondet
BUPL
Det Jødiske Samfund
Jødisk Informationscenter
Spar Nord
Jyllands-Postens Fond
Sportgoodsfonden
Dan Uzans Mindefond
DJBFA’s produktionspulje
BHI Fonden[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”6688″ img_size=”full” style=”vc_box_rounded”][vc_column_text]26. august klokken 13.00 – 17.30
Nytorv, 1450 København K.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator][/vc_column][/vc_row]