Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]SJUF står for Skandinavisk Jødisk Ungdomsforbund og har siden 1925 samlet jøder i alderen 18 – 35 år fra Skandinavien.

I år afholder SJUF nytårskongres i Danmark, og det bliver en enestående mulighed for at møde nye mennesker og styrke venskaber.

Arrangørerne ønsker at dette års SJUF skal give unge skandinaviske jøder den bedste mulighed for at møde andre unge jøder, udveksle erfaringer, oplevelser, ideer og latter på tværs af landegrænser, og dermed styrke båndet blandt unge jøder i Skandinavien.

I løbet af de tre dage som nytårskongressen varer, vil der blandt andet være interessante foredrag og debatter, galla-middag, underholdning og andre spændende begivenheder, samt en stor nytårsfest for at fuldende SJUF 2016.

For at kunne gennemføre denne store begivenhed har SJUF brug for din støtte. Et arrangement i denne størrelsesorden kan ikke gennemføres uden!

Der er brug for hjælp til at sørge for, at alle deltagere får en fantastisk og mindeværdig oplevelse!

Alle bidrag bedes indsættes på SJUF’s konto i Nordea:
Reg. nr.: 2105
Konto nr.: 0715627183[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”4638″ img_size=”medium” style=”vc_box_rounded” onclick=”img_link_large”][vc_column_text]Hvis du har behov for at vide mere, er du velkommen til at kontakte os personligt
eller besøge SJUFS hjemmeside www.sjuf.org[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator][/vc_column][/vc_row]