Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Oplev det mangfoldige jødiske køkken!

Jødisk Informationscenter og Thorbjørn Moy, Køkkenchef på Tivoli Hotel, ønsker at udbrede den fantastiske jødiske madkultur. Jøder har boet i alle verdens lande, og til eventet slår vi et slag for kulturel diversitet ved at nyfortolke jødiske retter fra bl.a. Østeuropa, Yemen, Marokko og New York. Traditionelle retter som gefilte fisch vil blive udfordret og nyfortolket, mens andre retter som Jachnun, Malawach, Zhug – ukendte for de fleste – vil blive introduceret.

Arrangementet er gratis, så du skal bare dukke op og nyde de mange smagsprøver fra de fire hjørner af den jødiske verden.
Velbekomme og bon appetit!

Læs også om arrangementet på Copenhagen Cooking & Food Festival

Find inspirerende opskrifter på jødisk Jødisk Informationscenters hjemmeside[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”6701″ img_size=”full” style=”vc_box_rounded”][vc_column_text]Dato: 29. august
Tidspunkt kl. 14.00 – 17.00
Pris: Gratis[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator][/vc_column][/vc_row]