Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Af Tine Bach

Selvom vi næsten var en måned længere henne i kalenderen, var det nøjagtig lige så koldt som den søndag den 15. februar 2015, hvor folk spontant dukkede op i Krystalgade for at forstå, hvad der var sket om natten og for at dele sin sorg med andre fremmødte.

Nu stod mange af de samme mennesker der igen – bare på Mosaisk Vestre Begravelsesplads for at deltage i stenafsløringen for Dan. Som vi efterhånden er vant til, og desværre også ved er en nødvendighed, var politiet talstærkt tilstede for at passe på os denne søndag formiddag kl. 11.00.

Et par hundrede mennesker havde trodset kulden og var mødt frem. Oren sang El maale rachamim, Jair Melchior sagde kaddish, og Dans far Sergeot Uzan holdt en bevægende tale ved stenen. Vores fire rabbinere deltog lige som formanden for Det Jødiske Samfund, Dan Rosenberg Asmussen også var tilstede. Højtideligheden var omme inden klokken 12.00 og der blev således afslutningen på et år, vi alle sammen gerne havde været foruden.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”6971″ img_size=”large” style=”vc_box_rounded” onclick=”img_link_large”][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator][/vc_column][/vc_row]