Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Er du kreativ, iderig, og brænder du efter at gøre en forskel?

Det Jødiske Samfund søger en deltids projektkoordinator til DJS´ nye ungdomsinitiativ, Make it Happen.  Vi søger en engageret person til at stå i spidsen for at opbygge projektet. Der er tale om et studenterjob, hvor kandidaten vil få stor indflydelse på udformningen af samtlige facetter af projektet og søger en person, der brænder efter at gøre en forskel, er fuld af ideer, og ved hvordan ideerne skal føres ud i livet

Vi forventer, at du:

 

Vi tilbyder:

 

Stillingen er tidsbegrænset til d. 1.9 2018.

Ansøgning stiles til Ted Rosenbaum og sendes med bilag til jk@mosaiske.dk mærket ’Make it Happen’ senest 13. december 2017.

Yderlige oplysninger om stillingen kan fås hos politisk chef Jonas Herzberg Karpantschof (jk@mosaiske.dk). Tiltrædelse 15. januar 2017 eller snarest derefter.

Om ”Make It Happen”

Med Make it Happen er DJS´ nye ungdomsinitiativ hvor har vi tænkt os at drømme, tænke ud af boksen, og udfordre os selv og deltagerne i forhold til hvem vi er og hvad vi står for. Make it Happen vil tilbyde en seks måneders træningsforløb i kommunikation, public affairs, projektledelse mm. – der skal være med til at forme deltagernes perception og opbygge deres jødiske identitet. Efter de seks måneder vil DJS tilbyde en række muligheder, som bl.a. ”microgrants”, praktikophold, samt studiejob. Tiltag der kan styrke deltagernes kompetencer, samtidig med at de er med til at opbygge vores fællesskab.

Make It Happen er støttet af Westbury Group, samt American Jewish Joint Distribution Committee (JDC)[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”4123″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]