Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Af Elon Cohn/ Foto og video: Natan Damas

JCC og Det Jødiske Samfunds nytårskoncert i synagogen blev – ligesom de tidligere 11 år – igen en bragende succes. Publikum strømmede til Krystalgade allerede fra klokken 19, og da JCCs forkvinde Jette Zylber bød velkommen til et par timer i selskab med Shai Tzabari og hans Middle-East Groove All-Stars var tæt på alle pladser på gulvet og balkonerne besat.
Jair Melchior, menighedens rabbiner, blæste dobbelt i shofar, én gang i en kort sefardisk shofar til ære for orkestret, og en gang i en lang askenasisk shofar til ære for menigheden. Og derefter tog løjerne fart. En inciterende musik med vokal af Shai Tzabari, der med sin særprægede stemme trækker israelsk mizrahi musik ind i det 21. århundrede. Og naturligvis kom publikum ud fra stadepladserne og fik gang i ben og skørter på synagogens brede midtergang. Det blev en oplevelsesrig og varm aften inde for de, der havde trodset efterårsaftenens rusk og væde ude.
Se video fra koncerten her[/vc_column_text][vc_single_image image=”2781″ img_size=”full” img_link_large=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”2778″ img_size=”full” style=”vc_box_rounded” img_link_large=”yes”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”2780″ img_size=”full” style=”vc_box_rounded” img_link_large=”yes”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”2792″ img_size=”full” style=”vc_box_rounded” img_link_large=”yes”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]