Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”Gæster er velkomne!” google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_column_text]Gæster – både jødiske og ikke-jødiske – er velkomne i Synagogen, men af sikkerhedshensyn kan man ikke medbringe større tasker, bagage og lignende. Synagogens vagter overvåger indgangen til Synagogen.

Mindre grupper på op til 10 personer, enkeltpersoner og turister som ønsker at overvære en gudstjeneste bedes i god tid forinden sende en mail til Det Jødiske Samfunds sekretariat.

Husk at medbringe hat, kasket eller kalot til mænd, da det er tradition at mænd dækker hovedet i Synagogen. Mænd sidder i selve synagogesalen, mens kvinder sidder oppe i galleriet. I såvel dame- som herreafdelingen findes der bønnebøger med dansk oversættelse til brug for besøgende. De faste synagogegængere hjælper gerne besøgende med eventuelle forespørgsler.

Vi henstiller til ikke at  bruge mobiltelefoner, kamera og andet elektronisk udstyr på shabbat, hvor ortodokse jøder ikke anvender disse ting – det er ikke bare forstyrrende, men stødende. Mange af Synagogens gæster har faste pladser, stadepladser, og som gæst kan man derfor blive bedt om at rykke til en anden plads. Man står op under en del af bønnerne og når skabet med Torarullerne er åbent.

Forevisninger
Det er muligt at få arrangeret forevisninger/besøg i Synagogen for grupper, 4.-10. klasser og ungdomsuddannelser. Én klasse eller højst 40 elever ad gangen.

Forevisninger foregår mandag til torsdag – undtagelsesvis søndag.

Besøg er gratis for alle grundskoler og ungdomsuddannelser.
Konfirmandgrupper, foreninger, seniorgrupper og andre grupper 800 kr.
Bemærk venligst at der bliver lukket for bookinger d. 15. i hver måned,  til bookinger i den efterfølgende måned.

Læs mere om besøg i synagogen[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”1421″ img_size=”large” style=”vc_box_rounded”][vc_column_text]Jødisk Informationscenters hjemmeside kan der bookes forevisning i synagogen.
Gå direkte til bookingsiden her  

Yderligere information kontakt
jic@mosaiske.dk

eller på telefon 33170052

Tirsdag 13.00 – 16.00
Torsdag 9.00 -12.00[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator][/vc_column][/vc_row]