Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Som afslutning på Tro i Harmoni-ugen blev der afholdt en lys-gudstjeneste i Helligåndskirken med gæster fra andre trosretninger.  Jair Melchior deltog som repræsentant for jødedommen og bragte en hilsen.

Budskabet for gudstjenesten var; uanset hvad vi tror på, er vi hinandens medmennesker. Vi kan sagtens holde fast i vores egen tro og samtidig hilse på hinanden og være sammen i respekt.

Efter arrangementet blev der drukket kaffe og spist kage i hinandens selskab. I bestyrelsen for Tro i Harmoni sidder blandt andet Andrea Uzan og Henrik Pundik som repræsentanter for Det Jødiske Samfund, og de har begge brugt tid og kræfter på at få de mange arrangementer op at stå.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”3530″ img_size=”large” style=”vc_box_rounded” img_link_large=”yes”][vc_column_text]Læs også om også om Tro I Harmoni under World Interfaith Harmoni Week og om deres tidligere kommende arrangementer her.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator][/vc_column][/vc_row]